Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Starea de sănătate a…

VIDEO Starea de sănătate a celor 263 de pacienți infectați cu COVID-19. Informații actualizate

În total fost înregistrate 263 de cazuri confirmate de COVID-19, dintre care 148 sunt femei și 115 bărbați. Cazuri de import sunt 59, iar cu transmitere locală – 204.

127 de pacienți sunt internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ,,Toma Ciorbă”, dintre care 39 sunt în stare gravă, 86 de persoane sunt de gravitate medie și satisfăcătoare.

,,La Spitalul de Boli Contagioase pentru Copii sunt 15 copii și 5 adulți, dintre care 6 sunt în stare medie, iar restul sunt în stare satisfăcătoare”, a declarat ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

Totodată, la Spitalul Clinic Republican sunt internate 13 persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 12 sunt cu evoluție gravă.

La Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății sunt spitalizate 60 de persoane, dintre care la 6 pacienți starea de sănătate este de gravitate medie și 54 – stare satisfăcătoare.

,,Astăzi va fi activat Spitalul clinic Sf. Arhanghel Mihail, unde vor fi internați pacinți din Chișinău. Vor fi activate mai multe spitale raionale unde vor fi plasate persoanele infectate”, a adăugat ministra.