Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Coronavirus în R. Moldova:…

VIDEO Coronavirus în R. Moldova: încă două decese – în total – 24 de decese. Date actualizate

Încă doi pacienți infectați cu noul coronavirus și internați în stare gravă la Institutul de Medicină Urgență au fost răpuși de Covid-19.

Încă două persoane au decedat în ultimele ore.

Prima victimă este un bărbat de 71 de ani din Cahul. Pacientul a fost internat pe 2 aprilie la Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

A doua victimă este un bărbat de 62 de ani din Glodeni. Pacientul a fost internat pe 6 aprilie tot la Institutul de Medicină Urgentă.

Potrivit ministrei Sănătății, 114 pacienți, dintre cei testați pozitiv pentru Covid-19, se află în stare grava, iar alți 328 – stare de gravitate medie.

În acest moment, 7 pacienți sunt conectați la respirație artificială (asistată): 4 pacienți – la Spitalul Clinic Republican, iar 3 pacienți – la Institul de Medicină Urgentă.

Între timp, autoritățile anunță că în regiunea din stânga Nistrului au fost testate pozitiv pentru coronavirusul de tip nou, în total, 59 de persoane.

Până acum, pe teritoriul R. Moldova, au fost confirmate 1056 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 40 au fost declarate vindecate și externate, iar 24 au decedat fiind răpuse de virus.