Principală  —  IMPORTANTE   —   Liderul socialiștilor, Igor Dodon, felicită…

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, felicită cetățenii cu ocazia Crăciunului pe stil vechi

De dimineață, președintele Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon, a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook prin intermediul caruia felicită cetățenii cu ocazia Crăciunului pe stil vechi.

Alături de mesaj, Dodon a postat și o fotografie cu familia lui, care astăzi, 7 ianuarie, serbează Nașterea Domnului (Crăciunul pe stil vechi).

Astăzi, majoritatea concetățenilor noștri marchează cea mai importantă sărbătoare religioasă a iernii – Nașterea Domnului.

Spiritul Crăciunului să ne aducă bucurie și liniște în suflet și în familie, să ne ofere noi speranțe în ziua de mâine, să ne lumineze sufletele și să ne încurajeze în lucrurile bune pe care dorim să le facem.

Gândurile noastre să se îndrepte în aceste zile și către cei îndurerați, sa-i ajutăm și să le aducem mai multă alinare. Din partea familiei mele, vă transmitem cele mai calde urări de bine! Să aveţi parte de sărbători frumoase, luminate de gânduri bune!

Crăciun fericit și luminat tuturor!”, a scris Igor Dodon.

După ce a pierdut alegerile prezidențiale, la 30 decembrie 2020 fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, a fost ales lider formal al PSRM.