Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   La Kiev a fost organizat…

La Kiev a fost organizat Primul Summit Ministerial de Politici Sociale dedicat integrării Republicii Moldova și a Ucrainei în Uniunea Europeană

Sursa foto: FB/MMPS

Primul Summit Ministerial de Politici Sociale dedicat integrării Republicii Moldova și a Ucrainei în Uniunea Europeană a fost organizat la Kiev, anunță reprezentanții Ministerului Muncii și Protecției Sociale (MMPS) vineri, 26 aprilie.

„Am organizat împreună cu miniștrii Ucrainei, Lituaniei și Suediei, primul Summit Ministerial de Politici Sociale la Kyiv, dedicat integrării Republicii Moldova și a Ucrainei în Uniunea Europeană.

Am prezentat progresul principalelor reforme ale Ministerului pe ocuparea forței de muncă și inspecția muncii, pe digitalizare, pe consolidarea sistemului de protecție a copilului și, în special, rezultatele reformei asistenței sociale „Restart”.

Partenerii noștri din Uniunea Europeană și-au reiterat suportul și deschiderea de a susține și promova parcursul european al Republicii Moldova și al Ucrainei”, a declarat ministrul Muncii, Alexei Buzu.