Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Incendiu la o fabrică…

FOTO Incendiu la o fabrică de prelucrare a lemnului din Chișinău. La fața locului au intervenit 8 echipaje de pompieri

Foto: Poliția R. Moldova

Un incendiu s-a produs joi, 28 ianuarie, la o fabrică de prelucrare a lemnului de pe adresa Otovasca 19 din municipiul Chișinău.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 06:48.

„Potrivit informațiilor înregistrate, arderea s-a produs la o fabrică de prelucrare a lemnului pe adresa Otovasca 19 din municipiul Chișinău. Imediat, la fața locului, conform numărului sporit de intervenție au ajuns 8 echipaje de intervenție. Salvatorii au reușit localizarea promptă a arderii către ora 07:30. În timpul intervenției nu au fost raportate victime. La moment, pompierii continuă să lucreze la lichidarea incendiului”, a spus Pușcașu într-o postare pe Facebook.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Foto: IGSU

Tot astăzi, Poliția R. Moldova a anunțat că din cauza incendiului a fost restricționată circulația pe str. Podul Înalt.

„Agenții de patrulare sunt prezenți și defluidizează traficul, ghidând conducătorii auto cum să ocolească zona și oferă suport colegilor de la IGSU. Serviciile abilitate au fost informate. Circumstanțele se stabilesc”, se arată într-o notă informativă a Poliției R. Moldova.

Foto: Poliția R. Moldova