Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Incendiu într-un depozit din Chișinău.…

Incendiu într-un depozit din Chișinău. Focul a distrus bunuri pe o suprafață de 6 m²

Un a izbucnit în dimineața zilei de marți, 5 mai, într-o încăpere de păstrare a dopurilor de plastic pentru îmbutelierea vinului spumant a distrus bunurile materiale de pe o suprafață de 6 metri pătrați.

Din fericire, conform informațiilor IGSU, nimeni nu a avut de suferit.

„Angajații IGSU au intervenit de urgență pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un depozit de pe strada Uzinelor, nr.2 din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:23. La fața locului, conform apelului sporit de intervenție, au fost trimise 8 echipaje de pompieri. Ajunse la fața locului, primele echipaje au efectuat desfășurarea de luptă, reușind localizarea rapidă a incendiului către ora 10:36, fără ca acesta să obțină răspândire. Prin manevrele operative realizate de angajații IGSU, s-a reușit preîntâmpinarea unui incendiu de proporții, iar o parte din echipaje au fost reîntoarse în unități. Potrivit IGSU, focul a distrus bunurile materiale de pe o suprafață de 6 metri pătrați. Salvatorii au salvat bunurile materiale  și încăperile depozitului cu suprafața totală de 1000 de metri pătrați”, menționează IGSU într-un comunicat de presă.

Foto: IGSU

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în peste 40  situații de risc.