Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Încă un procuror din cadrul…

Încă un procuror din cadrul Procuraturii Generale a fost testat pozitiv cu COVID – 19

Încă un procuror de la Procuratura Generală a fost diagnosticat cu COVID – 19. Informația a fost confirmată de către purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale(PG), Maria Vieru, care a precizat că starea de sănătate a acestuia este bună.

„Starea de sănătate a procurorului este bună, el fiind în izolare la domiciliu. Urmează să se stabilească cu cine acesta a intrat în contact„, potrivit purtătoarei de cuvânt a Procuraturii Generale, Maria Vieru.

Astăzi, 2 iunie, alți doi procurori din cadrul Procuraturii Generale au fost testați pozitiv pentru cronavirusul de tip nou.

Potrivit responsabililor de la PG, starea de sănătate a celor doi procurori este bună, ei fiind în izolare la domiciliu, sub supravegherea medicilor, iar revenirea lor la muncă va fi permisă doar la prezentarea rezultatelor negative ale testului la COVID-19.

Începând de luni, 1 iunie, și până la finele acestei săptămâni, Oficiul central al Procuraturii Anticorupție va activa într-un regim special, de la distanță, a anunțat Procuratura Generală, acum o zi. Decizia a fost luată după ce șase procurori din cadrul acestei subdiviziuni au fost diagnosticați cu COVID-19.