Principală  —  IMPORTANTE   —   Încă un medic a fost…

Încă un medic a fost răpus de COVID-19. Colectivul îi aduce un omagiu „celui care a fost un medic profesionist și un bun coleg”

Încă un medic a decedat în urma infectării cu noul tip de coronavirus. Un mesaj de condoleanțe a fost publicat de către instituția medico-sanitară publică Spitalul Raional Ungheni, în cadrul căreia activa medicul Gheorghe Popa, care s-a stins din viață la 20 mai.

„Conducerea spitalului și întreg colectivul aduce un omagiu celui care a fost un medic profesionist și un bun coleg”, precizează reprezentanții Spitalului Raional Ungheni.

În vârstă de 70 de ani, Gheorghe Popa a activat în funcția de medic stomatolog în cadrul Spitalului Raional Ungheni, iar ulterior, timp de mai mulți ani, a fost medic șef al filialei Sculeni.

„Dl Popa Gheoghe a fost un medic profesionist , un manager înțelept, un om gospodar și un bun familist. A dăruit dragoste celor din jur și s-a bucurat de dragostea și respectul celor ce l-au cunoscut și l-au apreciat. Sincere condoleanțe familiei îndurerate și întreaga noastră compasiune”, este menționat în mesajul conducerii spitalului.

Reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează că la data de 10 mai curent, Gheorghe Popa a fost transferat de la spitalul raional Ungheni, la Spitalul Clinic Republican. În urma complicațiilor, acesta s-a stins din viață.

Acesta este cel de-al 13-lea deces provocat de COVID-19 în rândul lucrătorilor medicali din R. Moldova.