Principală  —  IMPORTANTE   —   Încă un doctor din R.…

Încă un doctor din R. Moldova a pierdut lupta pentru viață din cauza infecției cu COVID-19. Mesajul transmis de colegi

Încă un doctor din R. Moldova a pierdut lupta pentru viață din cauza complicațiilor cauzate de infecția cu noul coronavirus. IMSP Spitalul Raional Drochia „Nicolae Testemițanu” a anunțat miecuri despre decesul medicului Ilie Trofimciuc, care timp de 43 de ani a activat în funcția de medic traumatolog, categoria superioară.

Cu profund regret, IMSP Spitalul Raional Drochia „Nicolae Testemițanu” anunță despre trecerea în neființă a medicului Trofimciuc Ilie care s-a stins din viață la data de 02 februarie 2021 în urma complicațiilor severe cauzate de infecția COVID-19.

Domnul Trofimciuc Ilie a activat în Spitalul Raional Drochia timp de 43 de ani, fiind medic traumatolog categoria superioară. Domnul Trofimciuc Ilie ramâne un model demn de urmat pentru toți colegii, mereu a dat dovadă de nivel înalt de profesionalism, responsabilitate, disciplină, atitudine corectă față de pacienți și colegi.

Întregul colectiv al IMSP Spitalului Raional Drochia “Nicolae Testemițanu” exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul domnului Trofimciuc Ilie.Va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se menționează în mesajul de condoleanțe transmis de colegii medicului.

Potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, de la debutul pandemiei de COVID-19 în R. Moldova, 75 de lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.