Principală  —  IMPORTANTE   —   Încă un angajat al Cancelariei…

Încă un angajat al Cancelariei de Stat, internat la reanimare după accidentul produs la Buiucani, a decedat

Încă un angajat al Cancelariei de Stat, al doilea la număr, care se afla în mașina făcută zob în urma accidentului produs miercuri dimineață la intersecția străzilor Nicolae Costin și Onisifor Ghibu din Capitală și care a fost transportat în stare gravă și internat la reanimare, s-a stins la spital.

„Un bărbat în vârstă de 55 de ani, fiind în calitate de pasager în automobilul implicat în accidentul rutier din această dimineață în sectorul Buiucani, în urma traumelor primite a decedat în secția de reanimare a instituției medicale”, anunță reprezentanții Poliției Capitalei printr-o notă informativă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6:30 la intersecția străzilor Nicolae Costin și Onisifor Ghibu. Potrivit poliției, o Skoda condusă de un bărbat de 63 de ani a intrat într-un pilon electric. La fața locului au intervenit pompierii pentru descarcerare și o ambulanță. În automobil se aflau patru persoane, șoferul și trei pasageri, toți angajați ai Cancelariei de Stat. Toți patru bărbați au fost preluați cu o ambulanță. Din cauza traumelor primite, șoferul a decedat în drum spre spital.

Solicitată de Ziarul de Gardă, Anastasia Taburcean, purtătoarea de cuvânt a prim-ministrei Natalia Gavrilița, ne-a comunicat că automobilul implicat în accidentul de la Buiucani aparține Cancelariei de Stat.

„Confirm că automobilul aparține Cancelariei de Stat, iar cele patru persoane sunt angajate în cadrul instituției. Cei patru bărbați aflați în mașină sunt șoferi și un tehnician, angajați ai Guvernului”, a declarat Anastasia Taburcean.

Pe acest caz poliția a inițiat un proces penal. Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de către oamenii legii.