Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Încă un accident rutier provocat…

Încă un accident rutier provocat de un angajat al poliției aflat în stare de ebrietate la volan la Ceadîr-Lunga. Victima a fost lovită pe trecerea de pietoni

Foto: Direcția de Poliție a mun. Chișinău

Un angajat al Poliției, aflat în stare de ebrietate la volan, a lovit un bărbat în vârstă de 60 de ani, pe trecerea de pietoni din municipiul Ceadîr-Lunga. Polițistul, angajat al Inspectoratului de Poliție Taraclia, a fost depistat cu o concentrație de 1,10 mg/l vapori de alcool, potrivit newsmaker. Accidentul s-a produs duminică, 3 septembrie, în jurul orei 20:00.

Potrivit declarațiilor purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției (IGP), Diana Fetco, polițistul în vârstă de 40 de ani activa în funcția de subofițer al serviciului interacțiune justiție. Acesta se afla la volan în stare de ebrietate când a lovit un bărbat în vârstă de 60 de ani pe trecerea de pietoni. Polițistul era îmbrăcat în civil și se afla în afara orelor de muncă. Victima a fost transportată la spital cu multiple traumatisme. 

IGP anunță  că o anchetă a fost deschisă de oamenii legii pentru a investiga cazul, iar angajatul poliției va fi suspendat din funcție pe toată durata anchetei. 

Alte două accidente provocate de angajați ai poliției aflați în stare de ebrietate au avut loc în ultima săptămână.