Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Accident rutier grav cu implicarea…

Accident rutier grav cu implicarea unei polițiste care conducea în stare de ebrietate: O femeie a decedat pe loc, iar 2 minore de 6 și 17 ani au fost transportate la spital

Imagine simbol

Noaptea trecută, în jurul orei 01:40, Poliția a fost sesizată despre comiterea unui grav accident rutier în comuna Sîngera. În urma impactului o femeie de 30 de ani a decedat pe loc,  iar două minore de 6 și 17 ani au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că șoferul automobilul de marca Toyota a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe trotuar, tamponând trei pietoni. 

Ulterior, oamenii legii au stabilit că la volanul mașinii se afla o tânără de 22 de ani, angajată a INSP. Aceasta deține permis de conducere și se afla în afara orelor de serviciu. Testată alcoolscopic la locul accidentului, aparatul Drager a arătat o concentrație de alcool de 0,51 mg/l în aerul expirat.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar șoferița a fost reținută pentru 72 de ore. Organul de urmărire penală efectuează toate acțiunile procesual penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, tânăra fiind suspendată din funcție.