Principală  —  Ştiri  —  Social   —   În spațiul public a apărut…

În spațiul public a apărut un demers FALS al MECC privind recuperarea orelor de studii începând cu întâi septembrie

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) a atenționat organele locale de specialitate din domeniul învățământului, managerii instituțiilor de învățământ, elevii, studenți și părinții, despre apariția în spațiul public a unui demers FALS (nr. de înregistrare 04/1-09/2058 din 01.04.2020) privind recuperarea orelor din semestrul II al anului de studii 2019-2020, începând cu data de 01.09.2020.

MECC a reiterat că procesul educațional se desfășoară la distanță, pe perioada stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în perioada 17 martie – 15 mai 2020, în conformitate cu metodologiile și recomandărirle-cadru de organizare a activităților didactice aprobate de Minister anterior.

În comunicatul emis, MECC a atras atenția că toate documentele emise de instiuție sunt plasate pe site-ul oficial și pagina de Facebook a ministerului.

MECC va solicita organelor abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor informații false, cu scopul de a dezinforma cetățenii.

.