Principală  —  IMPORTANTE   —   Grav accident la Soroca. O…

Grav accident la Soroca. O persoană a decedat, iar alta a suferit diverse traumatisme, după ce trei autocamioane s-au tamponat

O persoană a decedat, iar alta a suferit diverse traumatisme, după un impactul violent care s-a produs între trei autocamioane cu remorci. Accidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 11 august, în apropierea satului Răcovăț, raionul Soroca.

Potrivit Inspectoratul General pentru Situații de Urgență(IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 22:36. Potrivit informațiilor recepționate, impactul violent s-a produs între trei autocamioane cu remorci, iar în urma accidentului un incendiu a izbucnit între două autocamioane avariate.

Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că autocamionul de model DAF s-a tamponat cu un alt autocamion de model Volvo, iar în urma accidentului unitățile de transport au fost cuprinse de flăcări. Pompierii au reușit localizarea arderii la ora 23:37.

Totodată, salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare fiind extras ulterior cadavrul carbonizat al șoferul din autocamionul de model DAF în vârstă de 30 de ani. Șoferul din autocamionul Volvo în vârstă de 58 de ani a suferit diverse traumatisme și a fost preluat la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri.

După finalizarea intervenției la stingerea incendiului pompierii au efectuat lucrări de spălarea traseului. Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.