FOTO/ #VotezAcasă. Diaspora se mobilizează pentru a participa la alegerile parlamentare

Cetățenii din diasporă se mobilizează pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Cristian Zara, un tânăr stabilit în Danemarca, a inițiat un flashmob pe rețelele de socializare prin care îndeamnă cetățenii de peste hotare să voteze acasă.

„Luând în considerare ultimele evoluții politice de acasă, diaspora e discriminată doar cu 3 locuri în parlament + multe altele. Din cauza asta, vă provoc la un challenge să mergeți să votați acasă”, a scris tânărul pe pagina sa de Facebook.

Îndemnul acestuia a fost preluat rapid de comunitatea din diasporă, iar la scurt timp mai multe persoane i-au urmat gestul și i-au încurajat și pe alții să se întoarcă acasă pentru a participa la alegeri.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Vadim

    Bravo celor din Diaspora și îndeosebi celor care fug de propaganda Maiei Sandu și vin acasă să-și de-a votul său prețios pentru Moldova! Și pentru Viitorul RM!

  2. Lider MOLDOVAN

    Nu-s bravo de fel LIMBRICII Talpei Iadului de Moldova Plahotniuk, care încă mai rătăcesc prin rahatul Necuratului, care-l protegează pe J****** HOȚ Ilan Șor și care a furat ÎMPREUNĂ cu acesta 40 MILIARDE DE LEI de la poporul moldovenesc! ASEMENEA INDIVIZI HANDICAPAȚI NU-S BRAVO DE FEL ȘI MERITĂ DISPREȚUL TUTUROR MOLDOVENILOR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *