Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO, VIDEO/ Incendiu la un…

FOTO VIDEO Incendiu la un depozit cu lemne din comuna Băcioi

În dimineața zilei de 25 noimebrie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) al MAI au fost solicitați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un depozit cu materiale lemnoase în comuna Bubuieci.

Potrivit unui comunicat de presă al IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 05:23 minute. La fața locului au fost îndreptate 3 autospeciale de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că o cazangerie a depozitului cu suprafață de 40 m2 a fost cuprinsă de flăcări și inundată cu fum dens.

Pompierii au reușit să evacueze dintr-o încăpere o butelie de gaz, astfel evitînd producerea unei explozii. Arderea a fost localizată de către ora 06.06 minute fără ca flăcările să se extindă. Incendiul a fost lichidat la ora 08.06. Datorită intervenției operative a pompierilor și salvatorilor restul depozitului cu suprafața de 2460 m2 a fost salvat.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Cauza, toate circumstanțele, și prejudiciile incendiului, urmează a fi stabilite ulterior. În ultimile 24 de ore salvatorii au intervinit în 24 situații de risc.

Foto: IGSU