Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Incendiu la Piața Centrală…

FOTO Incendiu la Piața Centrală din capitală: flăcările au cuprins un depozit cu bunuri de uz casnic. Peste 30 de pompieri lucrează pentru a stinge focul

Foto: Captură de ecran

UPDATE 16:40 În după amiaza zilei de 5 septembrie, pompierii au fost alertați pentru a stinge un incendiu care s-a produs pe teritoriul Pieții Centrale din capitală, pe strada Mitropolit Varlaam 63/21.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:38.

IGSU
IGSU
IGSU

„Ajunși la fața locului, primele echipaje de pompieri au stabilit că flăcările au cuprins un depozit cu bunuri de uz casnic păstrate într-o ogradă gospodărească pe teritoriul Pieții Centrale”, precizează IGSU.

Pentru lichidarea incendiului, conform numărului sporit de intervenție de gradul II, la fața locului au fost îndreptate 9 autospeciale. Potrivit pompierilor, arderea a afectat o suprafață de circa 1 200 de m2.

„La moment, 36 de angajații IGSU lucrează pentru lichidarea incendiului. Victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite”, mai menționează Inspectoratul.

Știrea inițială:

Pompierii au intervenit luni după masă, 5 septembrie, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la Piața Centrală din Chișinău, pe o suprafață extinsă.

„Incendiul este deja localizat. Mai multe echipaje, după numărul sporit de intervenție, se află la fața locului”, a spus purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu.

Reprezentanta IGSU a precizat că nu au fost întregistrate victime.