Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO și VIDEO/ Un autobuz…

FOTO și VIDEO Un autobuz cu pasageri, care circula pe cursa Chișinău-Moscova, s-a răsturnat pe o stradă din Kiev: Opt pasageri, transportați la spital

Foto: kiev.segodnya.ua

Un autobuz cu 48 de pasageri la bord, care circula pe cursa Chișinău-Moscova s-a răsturnat miercuri, 25 august, pe o stradă din Kiev, Ucraina. În urma impactului, opt persoane, inclusiv copii, au fost rănite, scrie presa ucraineană.

Solicitați de Ziarul de Gardă, reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAIEI) ne-au comunicat că s-au autosesizat în legătură cu accidentul produs în Ucraina, unde un autocar cu pasageri, care circula pe ruta internaționala Chișinău – Moscova, s-a răsturnat. Detalii aici.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs în această dimineață la Kiev. În momentul accidentului, în autobuz erau 48 de pasageri și doi șoferi. Salvatorii au lucrat la fața locului, au ridicat vehiculul cu o macara. În urma impactului, cel puțin opt pasageri au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit martorilor, accidentul s-ar fi produs după ce șoferul nu a adaptat viteza la carosabilul umed, astfel că autobuzul a derapat și s-a răsturnat.