Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Circa 70 de producători…

FOTO Circa 70 de producători autohtoni participă la târgul „Cămara Fest”. Vizitatorii pot cumpăra miere de albini, fructe proaspete sau uscate, legume, pâine cu cereale și semințe, brânză de oi, salamuri și afumături

cămara fest

„Cămara Fest”, un târg al producătorilor autohtoni, este organizat și în acest weekend în parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani al mun. Chișinău. Vizitatorii vor avea ocazia să cumpere miere de albini, fructe proaspete sau uscate, legume, miere de albini, cașcavaluri și brânzeturi, flori, salamuri și afumături, vin și alte produse autohtone naturale, de la producători din toată țara.

„Chiar dacă vremea de afară ne dă bătăi de cap, rugămintea mea este să fiți solidari și astăzi și mâine cu producătorii autohtoni. Am adunat 70 de producători, veniți din toate colțurile R. Moldova”, a precizat organizatoarea târgului, Diana Crudu.

„Am adus pere: 1 kg – 12 lei, 1 kg de căpșuni – 25 de lei, mai găsiți mere la 10 lei pentru un kg.Un alt producător a adus migdale, alune ecologice, făină și pâine integrală. Mierea este adevărată și verificată. Brânza de oi este foarte gustoasă”, a poftit lumea la târg, Diana Crudu.

Doina din Strășeni a venit la târg cu țuică de prune. Pentru internauții care vor ajunge la târg, Doina a pregătit o ofertă specială:

„Cei care o să vină la târg și o să spună că au venit pentru că au văzut video Dianei, eu îi voi dărui un borcan cu magiun de prune, fără zahăr”, a precizat Doina într-un mesaj video.

Potrivit Dianei Crudu, toți participanții dețin certificate de calitate.

Târgul se desfășoară pentru al doilea weekend, în parcul „Alunelul” de pe str. Calea Ieșilor.