Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Atenție, șoferi. Pe drumurile…

FOTO Atenție, șoferi. Pe drumurile din ţară circulația se desfășoară în condiţii de iarnă

În țară se circulă în condiții de iarnă. Pe parcursul nopții de 26 decembrie, drumarii au intervenit cu lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului în zonele Nord, Centru și Sud, cu excepția sectoarelor Cahul, Taraclia, Comrat, Ceadîr-Lunga și Vulcănești, unde nu au fost executate lucrări.

Administrația de Stat a Drumurilor anunță că în proces au fost antrenați 223 de muncitori, care au împărțit 2 432 tone de material antiderapant.

În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătoriii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Publicitate
Publicitate