Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Accident la Briceni: un…

FOTO Accident la Briceni: un tânăr de 17 ani a decedat, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un tânăr de 17 ani a decedat într-un accident rutier, care s-a produs în seara zilei de 8 august, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Raional Briceni. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către ofițera de presă a (IP) Briceni, Svetlana Talpă.

„Fără a deține permis de conducere, tânărul de 17 ani conducea autoturismul de marca Opel Omega, având în calitate de pasageri doi tineri de 19 și 28 de ani, locuitori ai raionului Briceni. Deplasându-se spre direcția satului Criva, la intrarea în sat în circumstanțe necunoscute a pierdut controlul asupra conducerii mijlocului de transport, a derapat de pe carosabil spre dreapta, ulterior spre stânga, ieșind pe banda de sens opus, taponându-se cu partea lateral stânga a autoturismului într-un obstacol (copac)”, a spus Talpă pentru ZdG.

În urma producerii accidentului rutier, în consecința traumelor primite, conducătorul automobilului, de 17 ani a decedat la fata locului, iar pasagerii au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Raional Briceni. 

Foto: Svetlana Talpă

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.