Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Un grup de profesori…

DOC Un grup de profesori a fost decorat cu distincții de stat. Decretul, semnat de președinta R. Moldova

Imagine simbol

Cu prilejul Zilei Profesionale al Profesorului 14 cadre didactice din R. Moldova au primit distincții de stat. Un ordin în acest sens a fost semnat marți, 5 octombrie, de către președinta R. Moldova, Maia Sandu.

Distincțiile „Ordinul de Onoare” și „Medalia Meritul Civic” au fost conferite pentru muncă prodigioasă în domeniul învățământului, corectitudine și profesionalism, pentru implementarea politicilor educaționale și merite deosebite în educarea tinerei generații.

Art.1. – Pentru muncă prodigioasă în domeniul învățământului, corectitudine și profesionalism, pentru implementarea politicilor educaționale și merite deosebite în educarea tinerei generații, se conferă

„Ordinul de Onoare” următorilor: Atanasov Gheorghe, Baciu Gheorghe, Baltag Valeriu, Cuznețov Larisa, Gremalschi Anatol, Pâslaru Vladimir.

„Medalia Meritul Civic” următorilor: Bulimestru Ion, Caraman Lucia, Cociu Tatiana, Corlat Sergiu, Costaș Ana, Guțu Corneliu, Pârțachi Ion, Raețchi Alexandra.

Decretul semnat de către președinta Sandu:

Anual, la 5 octombrie, este sărbătorită Ziua Mondială a Educației și Ziua Profesorului.

Citiți și: DOC/ Un grup de profesori de la Universitatea de Stat din Moldova au primit distincții de stat „Ordinul de Onoare” și medalia „Meritul Civic”