Principală  —  Ştiri  —  Social   —   DOC/ Municipalitatea anunță unde vor…

DOC Municipalitatea anunță unde vor fi amplasate marți cele două puncte mobile pentru vaccinarea împotriva COVID-19

Foto: Primăria municipiului Chișinău

Primăria municipiului Chișinău anunță marți, 22 iunie, că în intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul va staționa în sectorul Botanica, bd. Traian, 23/1 în preajma Barului „Bulvar”, iar autobuzul se va deplasa în zona Aeroport, șoseaua Muncești, 806, CM a Aviației Civile vs Centrul „Viitorul”. 

Potrivit municipalității, cetățenii R. Moldova au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile, până la sfârșitul lunii iunie.

„Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19”, se arată într-o notă informativă a municipalității.

Cele două centre mobile de vaccinare, un troleibuz și un autobuz de linie au fost lansate miercuri, 26 mai, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN).

În cadrul unei conferințe de presă, autoritățile municipale au anunțat că troleibuzul va staţiona, conform unui program, în toate sectoarele din municipiu Chișinău, iar autobuzul va ajunge și în suburbii.

În R. Moldova, campania de imunizare a fost lansată la data de 2 martie curent.

Pe 18 mai, Comitetul Național de Coordonare a Imunizării a decis lansarea integrală a etapei a treia de vaccinare împotriva COVID-19.