Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Ministerul Finanţelor va aloca…

DOC Ministerul Finanţelor va aloca autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul al doilea 410 mii lei pentru acordarea indemnizațiilor unice pentru construcția unei case individuale sau a unei locuințe cooperatiste

Imagine-simbol: Agora.md

Ministerul Finanţelor va aloca autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul al doilea, din contul mijloacelor prevăzute în bugetul de stat pentru anul 2021, mijloace financiare în valoare de 410 mii de lei pentru acordarea indemnizaţiilor unice pentru construcţia unei case individuale sau a unei locuinţe cooperatiste.

Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat miercuri, 26 mai, de către Guvern.

Proiectul de hotărâre prevede alocarea mijloacelor financiare de la bugetul de stat autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul al doilea în sumă totală de 410 mii lei, pentru acordarea indemnizaţiilor unice pentru 10 beneficiari din trei raioane.

Este vorba despre șapte participanți la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității teritoriale și independenței R. Moldova și trei participanți la acțiunile de luptă din Afganistan.

Implementarea prevederilor proiectului necesită cheltuieli financiare din bugetul de stat al R. Moldova în valoare de 410 mii lei.