Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Graficul după care vor…

DOC Graficul după care vor activa centrele comerciale din Chișinău, începând de mâine

Începând de luni, 8 iunie, centrele comerciale din municipiul Chișinău își vor relua activitatea. Acestea, însă, vor activa după un grafic special – de luni până vineri, doar între orele 10:00 și 16:00. Decizia a fost aprobată de Comisia municipală extraordinară de sănătate publică.

Potrivit deciziei, se reia activitatea Centrelor Comerciale și a unităților comerciale specializate din cadrul acestora, cu excepția cinematografelor, unităților de alimentație publică, centrelor de agrement (activități sportive, recreative și distractive), amplasate în incinta acestora în conformitate cu Instrucțiunea cu privire la măsurile de prevenire a infecției cu COVID-19 în cadrul Centrelor Comerciale.

Totodată, începând cu data de 9 iunie, instituțiile publice din capitală vor sista audiența cetățenilor pe toată perioada stării de urgență în sănătate publică.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus în Republica Moldova a ajuns la 9511 cazuri. Până la ora actuală, 5450  persoane au fost tratate, iar 331 au decedat.