Principală  —  IMPORTANTE   —   Deputat PPDA anunță duminică un…

Deputat PPDA anunță duminică un nou protest al agricultorilor: „Fermierii nu vor pleca până când toate promisiunile pe care le-am obținut de la guvernare vor fi îndeplinite”

Vicepreședintele Parlamentului, deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, a anunțat că duminică, 16 august, va fi organizat un protest de amploare al agricultorilor la periferia capitalei.

Anunțul parlamentarului vine după discuțiile dintre autoritățile centrale si fermierii care au ajuns vineri seara, cu tractoarele, la Chișinău.

Potrivit lui Slusari, protestul va avea loc duminică, începând cu ora 10:00, la autogara de Sud, iar agricultorii nu vor pleca acasă până când, potrivit fermierilor, „promisiunile făcute de premierul Ion Chicu vor fi îndeplinite”.

Mâine la ora 10.00 în calitate de cetățeni, fără lozinci și speculații politice, să fim cu toții alături de fermieri la Gara de Sud!

Venim cu apă, alimente, cu puținul pe care putem să ni-l permitem, chiar și bani pentru motorină etc – fermierii nu vor pleca de aici până când toate promisiunile pe care le-am obținut azi cu mult greu de la guvernare vor fi îndeplinite! Să-i susținem cu toții, ei ne asigură pâinea cea de toate zilele”, menționează Slusari într-o postare pe Facebook.

După discuțiile de sâmbătă de la Guvern, premierul Chicu a anunțat că „autoritățile au ajuns la un consens cu agricultorii”. Detalii aici