Principală  —  Ştiri  —  Social   —   De "Ziua faptelor bune", donează…

De „Ziua faptelor bune”, donează sânge

Ministerul Sănătăţii, Centrul National de Transfuzie a Sângelui de comun cu  Centrul Republican de Voluntariat CCE ”KEDEM” vă îndeamnă să participaţi la acţiunea organizată la nivel internaţional dedicată ”Zilei faptelor bune”.

Astfel, sunteţi aşteptaţi la  evenimentul de donare a sângelui  duminică, 10 aprilie 2016, orele 12:00-16:00 la Centrul Republican de Voluntariat CCE ”KEDEM”, str. Eugen Doga 5, mun. Chişinău,(sectorul Centru, intrarea de pe strada pietonală, deplasare cu transportul public până la staţia Ministerul Finanţelor sau Banca Naţională). Prezența actului de identitate este obligatorie.

Amintim că Centrul Naţional de Transfuzie a Sângelui este instituţia coordonatoare a dezvoltării serviciului de Sânge din Republica Moldova.  Instituţia deserveşte zilnic, în mediu, 150 donatori de sânge/componente sanguine, prestează servicii de plasmofereză curativă, acordă servicii de testare a probelor de sânge, menţine secţia de producere a preparatelor sanguine şi acordă servicii de control al calităţii produselor din sânge şi soluţiilor.