Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Cursele aeriene de pe Aeroportul…

Cursele aeriene de pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost reluate: „Pe parcursul zilei se pot atesta întârzieri”

Sursa: Chisinau International Airport/Facebook

Aeroportul Chișinău a revenit marți, 9 ianuarie, la programul obișnuit de lucru, anunță reprezentanții întreprinderii de stat. Cursele aeriene au fost reluate și decolează/aterizează în regim normal.

„Pe parcursul zilei se pot atesta întârzieri din perspectiva faptului că se realizează procedurile de degivrare a aeronavelor, prin urmare vă îndemnăm să consultați statutul zborului dumneavoastră pe tabloul online al aeroportului.

La moment, pista Aeroportului Chișinău este foarte bine curățită de către colegii noștri de pe aerodrom care au avut grijă să o mențină operabilă în tot acest timp”, se arată într-un comunicat de presă emis de reprezentanții Întreprinderii de Stat „Aeroportul Internațional Chișinău”.

Luni, din cauza condițiilor meteo, la Aeroportul Internațional Chișinău au fost anulate 15 curse, iar mai multe zboruri au înregistrat întârzieri de câteva ore.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis cod galben de schimbarea bruscă a vremii. Astfel, codul portocaliu, care urma să fie valabil până miercuri, 10 ianuarie, a fost modificat în cod galben, pe întreg teritoriul țării.