Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Concert de binefacere - „Muzica…

Concert de binefacere – „Muzica pentru pace” – colaborare între artiștii Filarmonicii Naționale și muzicienii invitați din Ucraina. Anunțul făcut de Ambasada Ucrainei în R. Moldova – FOTO

Un concert de binefacere, „Muzica pentru pace”, va fi organizat vineri, 15 aprilie, la Palatul Republicii. Este vorba despre o colaborare între artiștii Filarmonicii Naționale și muzicienii invitați din Ucraina.

Un anunț despre desfășurarea evenimentului a fost postat de Ambasada Ucrainei în R. Moldova, care este și partener al concertului de binefacere.

„Concert de binefacere – „Muzica pentru pace” organizat în parteneriat cu Ambasada Ucrainei în Republica Moldova. O frumoasă colaborare între artiștii Filarmonicii Naționale și muzicienii invitați din Ucraina, prin care venim să bucurăm publicul cu un concert de binefacere dedicat păcii, speranței și bucuriei în toată lumea. Susținem campania „Moldova pentru PACE” și împreună cu artiștii Filarmonicii cât și a invitaților din Ucraina sperăm să aducem seninătatea primăverii în sufletele ascultătorilor”, se menționează în nota publicată de Ambasada Ucrainei la Chișinău.

Banii colectați din vânzări vor fi donați în susținerea Ucrainei.