Principală  —  Ştiri  —  Social   —   „Cod Roșu” de infecție cu…

„Cod Roșu” de infecție cu COVID-19: Începând cu 1 octombrie ANI va limita interacțiunea cu persoanele juridice și fizice

În contextul gradului de alertă „Cod Roșu” instuit de către autoritățile centrale în legătură cu pandemia de Covid-19, reprezentanții Autorității Naționale de Integritate (ANI) anunță că începând cu 1 octombrie instituția va limita interacțiunea cu persoanele juridice și fizice. 

Potrivit notei informative emisă de către ANI, în conformitate cu Hotărârea Comisiei Naționale Extraordinară de Sănătate Publică cu privire la instituirea înmunicipiul Chișinău a gradului de alertă „Cod Roșu” de infecție cu COVID-19, din 01 octombrie 2020, precum și a ordinului emis de Președintele ANI, Autoritatea va continua să activeze în regim obișnuit cu respectarea tuturor regulilor de prevenție. Reprezentanții ANI vor limita interacțiunea cu persoanele juridice (de drept public și privat) și persoanelor fizice până la ridicarea gradului de alertă instituit.

Astfel, ANI recomandă tuturor persoanelor să se abțină de la vizitarea instituției și să utilizeze următoarele modalități de comunicare și sesizare a ANI:

Email : info@ani.md

Linia instituțională de informare a ANI – 0 22 820 620

Toate datele de contact ale subdiviziunilor ANI sunt afișate pe pagina web http://ani.md/index.php/ro/node/48