Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția din 12 septembrie a Ziarului de Gardă citiți un interviu cu pensionarul Mihail Dogotari, care a obținut câștig de cauză la CtEDO, Guvernul R. Moldova fiind obligat să îi achite despăgubiri de aproape 7 mii de euro. Pensionarul a fost internat forțat la Spitalul de Psihiatrie în urma incidentului din 2014, când acesta a lovit-o peste față pe Valentina Buliga, ex-ministră a Muncii, Protecției Sociale și Familiei.

În paginile ziarului veți putea citi și continuarea investigației care scoate la iveală schema frauduloasă prin care în ultimii 5 ani, cu implicarea unor avocați, executori judecătorești, judecători, oameni de afaceri și diverși funcționari, municipiul Chișinău a fost deposedat de peste 30 de loturi de teren, cu o valoare de piață de circa 100 de milioane de euro.

Tot mâine, veți putea afla ce presupune învățământul gratuit în R. Moldova și câți bani revin unui elev pe zi într-o școală de stat comparativ cu una privată.

La rubrica „Actual”, ZdG oferă detalii despre accidentul rutier în care a fost implicat președintele Igor Dodon.

Actual: Accidentul președintelui: detalii și controverse

Dosar: Vânătorii de terenuri (II)

Dosar: O țară fără „Orizont”. Întâlnirile politice, dosarul penal și extrădarea a 18 cetățeni turci

Exclusiv: „Sunt oameni care cunosc legea și ar executa-o, doar că nu li se dă voie” – Interviu cu Mihail Dogotari, pensionarul de la Glodeni care a obținut câștig de cauză la CtEDO

Realitatea: Cum să construiești un robot la bibliotecă

Zona Publică: Cât costă învățământul gratuit în R. Moldova

Diaspora: „Împreună, com încuraja antreprenoriatul social în R. Moldova”

Diaspora: Tot mai multe nunți moldovenești se joacă peste hotare

La Marginea Europei: „Dă-i cu limba!”, considerente post-emisie

Editoriale

Aneta Grosu: Ghiozdane de la Igor Dodon

Alina Radu: Dodon, viteza și „tot suportul”

Petru Grozavu: Cine a dat ordin SIS-ului?

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.