Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Citiți acum, în ZdG

Citiți acum, în ZdG

Astăzi, joi, 28 iulie 2016, scoatem de sub tipar o ediție specială a Ziarului de Gardă, o ediție aniversară, dedicată celor 12 ani de existență a ZdG. Cu această ocazie veți afla de la liderii partidelor politice de ce citesc (sau nu) Ziarul de Gardă, dar și care au fost subiectele pe care le-am reflectat în primul număr al ZdG, apărut pe 29 iulie 2004.

În ediția de astăzi veți găsi, de asemenea, schemele prin care un miliard de lei de la Banca de Economii a ajuns în conturile unor firme offshore, dar și care este gradul de implicare a controversaților oameni de afaceri, Veaceslav Platon și Ilan Șor în aceste tranzacții. La pagina „EXCLUSIV” citiți un interviu cu Eduard Harunjen, procurorul general interimar al R. Moldova, care ne-a vorbit despre marile dosare de corupție instrumentate în ultimele luni (dosarele Filat, Șor, Platon)

Tot în acest număr, în paginile „Reporter Special”, veți putea citi un reportaj din satul Colibași, r. Cahul – localitatea rurală cu cei mai mulți abonați la Ziarul de Gardă.

1 pagActual: Acordul cu FMI, între ciocan și nicovală

Dosar: Miliardul lui Platon

Reporter Special: Satul „Ziarul de Gardă”

Exclusiv: „Societatea este manipulată”. Interviu cu Eduard Harunjen, procuror general interimar

12 ani de ZdG: De ce politicienii citesc (sau nu) Ziarul de Gardă?

Oameni: Moldova la Jocurile Olimpice de la Rio: campioană europeană în luptă cu sărăcia

Viața Redacției: ZdG „spune adevărul” despre acum 12 ani

La țără: Franța este piața de desfacere preferată pentru mierea din R. Moldova

Circ în Tramvai: R. Moldova își schimbă denumirea

Editoriale: 

Petru Grozavu:  Cedări mari cu „pași mici”

Aneta Grosu:  12 ani cât 12 vieți

Pe site-ul www.zdg.md, articolele din ediția tipărită vor apărea mai târziu. Pentru a citi primul informațiile din ediția tipărită a ZdG, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul https://zdg.md/web/pay