Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția din 4 iunie a Ziarului de Gardă citiți despre CV-ul și averea lui Bogdat Țârdea, deputatul politolog cu mașini scumpe și casă în capitală, dar cu venituri oficiale de numai câteva mii de lei pe lună.

Joi, găsiți în Ziarul de Gardă un reportaj cutremurător despre copiii care au decedat după ce au căzut în wc-urile din curtea casei.

La rubrica „Clinica juridică a ZdG” aflați cum pot fi sesizate cazurile de discriminare în anunțurile de angajare, iar la pagina „Educație” citiți despre necesitatea reformării învățământului superior din Republica Moldova.

În contextul Zilei Mondiale a Mediului, Ziarul de Gardă vă propune două dialoguri cu Gabriela Isac și Margareta Cartiră, reprezentante ale unui ONG de profil, despre primii lor pași în conștientizarea problemei privind protecția mediului, despre ce a schimbat pandemia în materie de ecologie, dar și despre modul în care putem contribui individual și comunitar la curățarea zonelor în care locuim.

Actual: Dosarul „Gemeni”, după ce statul a refuzat executarea integrală a hotărârii CtEDO: „Firesc este faptul că Guvernul, din 18 mai, plătește penalități”

Anchete: Bogdat Țîrdea: CV-ul și averea deputatului politolog cu mașini scumpe și casă
în capitală, dar cu venituri oficiale de câteva mii de lei pe lună

Justiție selectivă: Cazul Braguța: Trei dosare, peste 20 de învinuiți și un singur inculpat după gratii

Reporter special: „Cimitirul” de copii din WC

Exclusiv: Interviu cu Gabriela Isac, manager calitate, monitorizare și evaluare la „EcoVisio” și Margareta Cartiră, coordonatoare comunicare și PR „EcoVisio: „Deșeurile pe care le arunci, ajung înapoi la tine”

Educație: „Timpul lucrează deja împotriva noastră”– despre necesitatea reformării învățământului superior din R. Moldova

Clinica juridică a ZdG: „Instituția angajează secretară”- cum pot fi sesizate cazurile de discriminare în anunțurile de angajare

Weekend: POST-PANDEMIE: câinele, masteratul, psihologia și eclerele

EDITORIALE

Petru Grozavu: Ce caută Garda de Onoare pe Piața Roșie?

Alina Radu: „Primul canal” și miliardele pierdute

Aneta Grosu: „Cănuți” și „străchinele” pentru guvernare