Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția de joi, 7 mai, a Ziarului de Gardă citiți cum un proxenet condamnat la două decenii de închisoare a reușit să iasă din detenție înainte de termen și aflați mărturiile unei femei traficate de către acesta, care a decis să vorbească despre chinurile prin care a trecut, fiind răpită la vârsta de 14 ani și forțată să se prostitueze.

Mâine, citiți în Ziarul de Gardă despre două feluri de a ieși din carantină, prin exemplul satului Bălceana și cel al municipiului Chișinău. Tot mâine aflați de la juristul Ziarului de Gardă care sunt drepturile salariaților în perioada stării de urgență.

Joi, găsiți informații despre pensiile deputaților în anul 2019 și aflați detalii din culisele Consiliului Superior al Magistraturii, ai cărui membri dau nume și spun cine sunt „factorii politici” care au fost la sediul instituției și le-au cerut demisia.

Joi citiți în Ziarul de Gardă și un interviu cu ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, testat pozitiv la Covid-19, despre circumstanțele în care a fost contaminat, despre angajații diagnosticați cu acest virus, despre amenzile aplicate de polițiști și anulate de instanțele de judecată.

Actual: Pensiile deputaților în 2019

Anchete: Proxenetul Șalun și membrii grupării sale – din nou în libertate. Mărturiile unei victime

Reporter special: Chișinău – Bălceana: două feluri de a ieși din carantină

Exclusiv: Interviu din carantină (realizat în scris) cu Pavel Voicu, ministrul Afacerilor Interne: „Cu domnul președinte mă cunosc de pe când acesta nu ocupa încă funcția de șef de stat”

Justiție selectivă: Membrii CSM dau nume și spun cine sunt „factorii politici” care au fost la sediul instituției și le-au cerut demisia

De gardă: Împreună, împotriva COVID-19: Medicii din România întind o mână de ajutor R. Moldova

Clinica juridică la ZdG: Drepturile salariaților în perioada stării de urgență

Impact: „Cuibul” consumatorilor de droguri: Dosar penal intentat după un articol al ZdG. O altă cauză penală, clasată

Weekend: DIN CARANTINĂ: Ce ne lipsește în izolare? Ce vom face când vom fi liberi?

EDITORIALE

Aneta Grosu: Cine a sabotat „Podul de Flori” din 6 mai 2020

Alina Radu: De ce Premierul nu atacă televiziunile lui Dodon

Petru Grozavu: 9 mai în carantină