Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția de joi, 16 aprilie, a Ziarului de Gardă, citiți despre veniturile și cumpărăturile făcute în 2019 de șefii instanțelor de judecată din țară, despre salariile și donațiile primite de procurorii șefi, despre averea declarată de judecătorii Curții Constituționale și despre achizițiile deputaților în primul an al actualului mandat în Parlament.

Joi aflați cum îi afectează criza pe micii producători, unde găsesc curaj moldovenii stabiliți peste hotare pentru a lupta în prima linie cu noul coronavirus și ce crede diaspora că ar trebui să facem pentru a avea un sistem de sănătate de calitate.

La rubrica Consultanță juridică la Ziarul de Gardă vă răspundem la întrebarea „Care sunt garanțiile pe care le au lucrătorii medicali în perioada de pandemie în materie de securitate și sănătate la locul de muncă?”

Actual: Unul are casă de milioane, altul este latifundiar: Cine sunt cei mai bogați judecători ai Curții Constituționale?

Anchete: Salariile, achizițiile și donațiile procurorilor-șefi în 2019

Anchete: 2019. Tabloul justiției prin prisma salariilor și cumpărăturilor făcute de șefii instanțelor

Anchete: Cumpărăturile, donațiile și averile deputaților pentru 2019

Exclusiv: Interviu cu Vadim Bacinschi, jurnalist, poet, publicist: „Trăim pe lumea asta o singură dată, o singură viață. Din păcate sau din fericire…”

Disapora: O moldoveancă, voluntară pe. ambulanță la „Croce Blu”, Italia: „Trăiesc cu atâta emoție cifrele anunțate în fi ecare zi …”

Reporter special: Micii producători: „Sperăm la mai bine, dar ne
pregătim pentru zile negre”

Consultanță juridică la ZdG: Garanții de sănătate la locul de muncă pentru lucrătorii medicali

Zona publică: În izolare, cu abuzatorul. Cum pot fi ajutate, în această perioadă, victimele violenței domestice

EDITORIALE

Aneta Grosu: De ce refuză să vorbeascăministra Sănătății?

Alina Radu: De ce tac medicii? Sau poate am asurzit?

Petru Grozavu: Medicii vor să lupte, nu să moară