Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția din 9 aprilie a Ziarului de Gardă găsiți o analiză a falsurilor legate de coronavirusul de tip nou, falsuri care în ultima perioadă au invadat spațiul online, și denumiri de site-uri care promovează informații false sau neverificate.

Mâine în paginile ZdG găsiți un reportaj despre viața în carantină a unui sat din Orhei și citiți două interviuri cu medici moldoveni, care activează în Austria și, respectiv, Elveția, despre bunele practici din Europa, cum luptă cu virusul și cum pare, din afară, situația din Moldova.

Tot mâine aflați de câte aparate de respirație artificială dispun, de fapt, instituțiile medicale din Republica Moldova și cum cifra constatată de ZdG diferă de cea enunțată de autorități.

Începând de mâine, în paginile publicației găsiți o nouă rubrică: Consultanță juridică la Ziarul de Gardă. Iar primul articol explică dacă studenții și elevii din Republica Moldova care își fac studiile peste hotare sunt sau nu obligați să achite polița de asigurare obligatorie de asistență medicală.

Actual: Veniturile și achizițiile miniștrilor din Guvernul Chicu în 2019

Anchete: Pandemia de COVID-19 vs pandemia de știri false

Exclusiv: Interviu cu un medic din R. Moldova, stabilit în Elveţia: „Vom afla la următoarele alegeri cât de eficient a fost gestionată această criză”

Interviu cu un medic din R. Moldova, stabilit în Austria: „Aici, autoritățile nu ascund nimic, ci duc o evidenţă strictă şi menţin o ordine exactă”

Disapora: Generația 7 aprilie 2009, care a devenit diaspora

Reporter special: Gura satului afl at în carantină: Ne temem și de boală, și de foame

Trăind de gardă: ZdG în căutarea celor 500 de aparate pentru respirație artificială, anunțate de autorități

EDITORIALE

Aneta Grosu: Afacerile duty-free și cele cu țigări – în „lupta” cu COVID?

Alina Radu: Pandemia, ca o șansă istorică

Petru Grozavu: 6 aprilie – un test pierdut de guvern