Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În Ziarul de Gardă de joi, 12 decembrie, găsiți un reportaj dedicat împlinirii a 30 de ani de la revoluția română din decembrie ’89. Reporterii Ziarului de Gardă au mers la București și au au stat de vorbă cu mai mulți participanți la revoluția care a dus la căderea regimului comunist a lui Ceaușescu. Despre calvarul prin care au trecut românii care-și doreau libertate în decembrie ’89, citiți mâine.

La pagina Exclusiv am pregătit un interviu cu actrița basarabeană Irena Boclincă, devenită, în ultima perioadă, foarte cunoscută și apreciată pe ambele maluri ale Prutului.

Din ziarul de joi mai aflați cine sunt și ce averi au noii adjuncți ai procurorului general, dar și ce au decis judecătorii Curții Supreme de Justiție în dosarul care-l viza pe fostul ministru al Transporturilor, Iurie Chirinciuc, condamnat anterior la închisoare, dar care a părăsit Republica Moldova înainte de a fi întemnițat.

De asemenea, în Ziarul de Gardă de joi, găsiți un articol detaliat despre discriminarea vârstnicilor pe piața muncii. Veți afla care sunt problemele pe care trebuie să le înfrunte atunci când doresc să se angajeze persoanele care se apropie de vârsta de pensionare.

La fel, reporterii noștri au făcut cronică a celor mai importante evenimente ale săptămânii, iar tradiționalele pagini Diaspora și Agricultură aduc, și de această dată, subiecte interesante pe masa cititorilor Ziarului de Gardă.

Reporter Special: Revoluționarii români din decembrie 1989: „Și astăzi ne întâlnim cu torționarii noștri pe stradă”
Actual: R. Moldova riscă să înceapă anul 2020 fără gaze naturale? Ce spun experții și autoritățile 
Exclusiv: Interviu cu actrița Irena Boclincă
Justiție: Cum explică unul dintre adjuncții procurorului general averea „de milioane” pe care o deține
Dosar: Procuratura Anticorupție și PCCOCS, la control
Dosar: CSJ a pus punctul final în dosarul fostului ministru Iurie Chirinciuc
Zona Publică: „În rest, ne dorim sănătate” 
Diaspora: „Nici o zi fără lectură” la Paris sau Diaspora citește românește
Agricultură: Când nu știți ce vin să puneți pe masă, puneți unul făcut de femei

Editoriale
Petru Grozavu:
R. Moldova, de trei ani fără președinte
Aneta Grosu: Stoianoglo să-și dea demisia