Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediţia din 7 noiembrie a Ziarului de Gardă găsiți un reportaj despre legumele crescute în albia râului Bâc care ar avea concentrații exagerate de plumb și care a fi periculoase pentru consum, dar și despre nemulțumirile oamenilor față de degradarea mediului ambiant care par a fi mai grele decât plumbul.

Tot joi, găsiți un supliment special din care aflați cum autoritățile nu au reușit să absoarbă nici măcar jumătate din finanțarea externă pe care o aveau practic în buzunar și detalii despre cum reforma justiției a lăsat în urmă, pe lângă clădiri renovate, dosare penale și licitații publice câștigate de firme „de-ale casei”, un sistem de justiție controlabil și influențat politic.

În paginile ziarului de mâine aflați despre rezultatele alegerilor din turul II și găsiţi un articol despre alegerile prezidenţiale din România. Veţi afla cine sunt candidaţii pentru Cotroceni dar şi care sunt actele în baza cărora veţi putea vota.

Exclusiv: „Este timpul să combatem stereotipurile de gen pentru a asigura drepturi și oportunități tuturor” – interviu cu Rita Columbia, reprezentanta UNFPA în R. Moldova

Actual: Chișinăul, câștigat pentru prima dată de un candidat de stânga

Viaţa Redacţiei: Jurnaliștii de la ZdG, premiați în cadrul Forumului Mass-Media

Diaspora: Mustul dintr-o toamnă italiană

Zona publică:  Activiști în țări cu democrații fragile: despre lupta cu oligarhia, corupția și violarea drepturilor omului

Trăind de gardă: „Într-un timp, mă gândeam că nu mai fac terapie, ci tortură”

Agricultura: „Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o, Doamne, nouă astăzi fără E 471, E 472, E 170, fără agent antiaglomerant, fără mix de conservanți și coloranți artifi ciali”

EDITORIALE

Aneta Grosu: Zidul Berlinului nu a căzut
Alina Radu: „Noi, televiziunile, îi revenim lui Dodon”
Petru Grozavu: Cenușăreasă sau pe baricade?