Citiți joi în ZdG

În ediția din 8 august a Ziarului de Gardă aflați cum o familie din Băcioi riscă să rămână fără unicul acoperiș deasupra capului din cauza unei datorii de câteva zeci de mii de lei și ce rol a jucat în acest caz cumnatul executorului judecătoresc care a vândut locuința.

Mâine, citiți despre plecările „subite” din Procuratură: unii în demisii, alții în vacanțe.

În ziarul de joi aflați de ce ard trenurile companiei Căile Ferate ale Moldovei și cum de a ajuns fostul șef adjunct al IGP „Colonelul Gheorghe Cavcaliuc” la onoarea ca o stradă din localitatea de baștină să-i poarte numele.

În paginile Exclusiv găsiți un interviu cu președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, despre viața după pierderea puterii, fuga lui Plahotniuc, Botnari, Țuțu și Șor, dar și despre planurile de reformare a partidului.

Dosar: Plecări „subite” din Procuratură. Unii în demisie, alții în vacanță

Actual: Cum îl caută autoritățile și de ce Ilan Șor nu se regăsește pe site-ul Interpol.

Viaţa redacţiei: Editorialist cu identitate falsă pe site-ul Sputnik de la Chișinău

Reporter special: Colonel Gheorghe Cavcaliuc intersecție cu Ștefan cel Mare și Sfânt

Zona publică: De ce ard trenurile de la Calea Ferată a Moldovei?

Exclusiv: Interviu cu Dumitru Diacov: „Mă bucur că, în ceasul al 12-lea, ne-a ajuns curaj și tărie să plecăm de la guvernare cu demnitate”

EDITORIALE

Aneta Grosu: Ieri, Vera, victima Siberiei lui Stalin, a fost în atenția Guvernului

Alina Radu: Justiție de la Moscova pentru oligarhii de la Chișinău?

Petru Grozavu: Cade „castelul” lui Plahotniuc?


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *