Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Cetățenii care cunosc detalii despre…

Cetățenii care cunosc detalii despre accidentul de la Buiucani pot suna la o linie fierbinte

Inspectoratul General al Poliției (IGP) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (IGP) s-a întâlnit astăzi, 30 septembrie, în ședință de lucru în regim de urgență pentru a lua măsurile necesare în urma accidentului produs la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu din Chișinău, unde o mașină de model Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz.

Conform unui comunicat emis de IGP, a fost creată o linie fierbinte, astfel încât cetățenii pot oferi sau primi informații cu privire la accidentul produs apelând la numărul de telefon (022) 868-113 sau (022) 868-112.

„Persoanelor care au avut de suferit în urma accidentului le este oferit întreg suportul medical și psihologic din partea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. În cadrul ședinței au fost stabilite mai multe măsuri în vederea excluderii pe viitor a cazurilor similare”, notează responsabilii de la IGP, care precizează că mai multe detalii vor fi făcute publice marți, 1 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă.

Luni, 30 septembrie, la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu din Chișinău a avut loc un accident în urma căruia o persoană a decedat pe loc, iar cel puțin 20 au fost transportate la spital.

Foto: ГБМ Город без маршруток/Facebook