Principală  —  IMPORTANTE   —   Autoritățile portugheze au decis restricționarea…

Autoritățile portugheze au decis restricționarea zborurilor din R. Moldova spre Lisabona

În contextul pandemiei de coronavirus autoritățile portugheze au restricționat zborurile din R. Moldova spre Lisabona. Restricțiile pentru zborurile spre/din Lisabona sunt impuse până la data de 31 iulie 2020, însă există probabilitatea ca acest termen să fie prelungit.

În urma deciziei luată de autoritățile din Portugalia, compania Air Moldova informează că a anulat zborul din 17 iulie spre Lisabona. Cât privește zborul programat pentru 24 iulie pentru cursa Chișinău-Lisabona, compania aeriană informează că la bord vor fi acceptați doar cetățenii moldoveni care dețin viză, permis de ședere, cetățenie portugheză sau contract de muncă. Totodată, este obligatorie prezentarea unui certificat privind testul COVID-19 negativ efectuat nu mai devreme de 72 ore până la zbor. De asemenea, se va prezenta Formularul de Localizare a Pasagerului solicitat de autoritățile portugheze.

Segmentul Lisabona– Chișinău, va fi efectuat pentru repatrierea cetațenilor moldoveni.

Pentru pasagerii care au biletele procurate la cursele suspendate, compania aeriană vine cu următoarele opțiuni:
• schimbul gratuit de dată pentru aceeași destinație pnă la 24 octombrie 2021;
• voucher în valoarea egală costului biletului dvs;
• rambursarea conform regulilor tarifului biletului dvs (pentru a afla regulile tarifului vă rugăm să vă adresați la agenția/locul procurării biletului).