Principală  —  IMPORTANTE   —   Autoritățile municipale anunță un nou…

Autoritățile municipale anunță un nou maraton de vaccinare anti-COVID: „Persoanele care se vor imuniza, vor primi vouchere pentru consum alimentar în anumite restaurante”

Imagine-simbol

Primăria municipiului Chișinău anunță că sâmbătă și duminică, 13-14 noiembrie, în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” se va desfășura acțiunea de vaccinare „Fii în siguranță! Vaccinează-te împotriva COVID-19!”

„Persoanele care se vor imuniza în aceste două zile vor primi vouchere pentru consum alimentar în anumite restaurante, partenere ale acțiunii. Mascota Acţiunii de Vaccinare, aleasă de agenții economici enunțați, este un urs nostim și prietenos, care va distribui pliante informative despre importanța imunizării, cu precizarea locațiilor și perioadei de desfășurarea a acțiunii de vaccinare în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” și pe aleile aferente Teatrului Național de Operă și Balet”, anunță autoritățile municipale.

Evenimentul este organizat de APL Chișinău, în colaborare cu agenți economici din domeniul HoReCa.

Sursa foto: Primăria municipiului Chișinău

Potrivit Primăriei, campania de vaccinare la nivel municipal este în continuă desfășurare. „Primăria va extinde implementarea proiectelor comune cu sectorul HoReCa în scopul promovării vaccinării și asigurarea activităţilor economice în condiții de siguranță”.