Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Alte patru decese noi provocate…

Alte patru decese noi provocate de COVID-19 în R. Moldova. Bilanțul național ajunge deja la 314 cazuri

Reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) informează despre înregistrarea a încă patru decese provocate de COVID-19 în R. Moldova. Astfel, bilanțul național ajunge deja la 314 cazuri.

Datele furnizate de MSMPS:

Deces 311: Bărbat de 61 ani, din raionul Ștefan-Vodă. Internat, în stare gravă,  la data de 1 iunie, la Spitalul Raional Ștefan- Vodă. Comorbidități: hipertensiunea arterială.

Deces 312: Bărbat de 67 ani, din raionul Orhei. Internat la data de 26 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 313: Bărbat de 73 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 2 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

Deces 314: Bărbat de 45 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 12 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: osteosarcom, ganglioni limfatici paraaortali, intoxicație endogenă canceroasă avansată.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 8795 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1019 în regiunea transnistreană.