Alte 1255 de cazuri de Covid-19 și 41 de decese, înregistrare în ultimele 24 de ore – Ziarul de Gardă
 • Alte 1255 de cazuri de Covid-19 și 41 de decese, înregistrare în ultimele 24 de ore

  Alte 1255 de cazuri de Covid-19 și 41 de decese, înregistrare în ultimele 24 de ore
  Foto: Reuters
  30 octombrie 2021 | 18:17

  Alte 1255 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

  Din numărul total de cazuri, 6 cazuri asociate cu contact în afara țării: 2-Germania, 1-Franța, 1-Rusia, 1-Grecia, 1-Marea Britanie.

  Numărul total de teste efectuate – 7313.

  Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 337115. Din numărul total de cazuri, 16 sunt în rândul lucrătorilor medicali: (7-medici, 5-asistenți medicali, 4-personal auxiliar).

  În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internate 2370 persoane confirmate cu infecția COVID-19, dintre care 187 în stare extrem de gravă și 34 pacienți sunt supuși ventilării mecanice.

  Publicitate

  Alte 1509 persoane au fost vindecate. În total, 314825 persoane au fost tratate de COVID-19.

  În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 9898 persoane, iar 14810 sunt sub supraveghere la domiciliu.

  Totodată, Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor 41 de decese provocate de COVID-19.

  Deces 7.711: Femeie de 71 de ani din UTA Găgăuzia, internată în IMSP SR Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

  Deces 7.712: Femeie de 70 de ani din UTA Găgăuzia, internată în IMSP SR Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces 7.713: Femeie de 65 de ani din UTA Găgăuzia, internată în IMSP SR Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate, diabet zaharat.

  Deces 7.714: Bărbat de 71 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SR. Hâncești.  Comorbidități: encefalopatie mixtă.

  Publicitate

  Deces 7.715: Bărbat de 81 de ani din r. Ocnița, internat în IMSP SR. Edineț. Comorbidități: fibrilație, hipertensiune arterială.

  Deces 7.716: Femeie de 83 de ani din r. Călărași, internată în IMSP CS. Călărași. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, boala Parchinson.

  Deces 7.717: Bărbat de 66 de ani din mun. Bălți, internat în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, obezitate.

  Deces 7.718: Bărbat de 71 de ani din mun. Bălți, internat în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, obezitate.

  Deces 7.719: Bărbat de 86 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: diabet zaharat.

  Deces 7.720: Femeie de 61 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: insuficiență cardiovasculară, renală, endocrină, hipertensiune arterială.

  Deces 7.721: Bărbat de 66 de ani din r. Ungheni, internat în IMSP SR. Ungheni.

  Deces 7.722: Femeie de 80 de ani din r. Nisporeni, internată în IMSP SR. Ungheni. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

  Deces: 7.723: Bărbat de 80 de ani din or. Glodeni, internat în IMSP SR. Ungheni. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

  Deces: 7.724: Bărbat de 64 de ani din or. Ungheni, internat în IMSP SR. Ungheni. Comorbidități: diabet zaharat, cancer.

  Deces: 7.725: Femeie de 71 de ani din or. Sîngerei, internată în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie.

  Deces: 7.726: Femeie de 61 de ani din mun. Bălți, internată în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces: 7.727: Femeie de 62 de ani din r. Hîncești, internată în IMSP SR. Hîncești. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

  Publicitate

  Deces: 7.728: Bărbat de 67 de ani din or. Florești, internat în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces: 7.729: Bărbat de 67 de ani din r. Fălești, internat în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces: 7.730: Femeie de 73 de ani din mun. Bălți, internată în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces: 7.731: Bărbat de 62 de ani din UTA Găgăuzia, internat în IMSP SR. Ceadîr-Lunga. Comorbidități: hipertensiune arterială.

  Deces: 7.732: Bărbat de 71 de ani din UTA Găgăuzia, internat în IMSP SR. Ceadîr-Lunga.

  Deces: 7.733: Bărbat de 82 de ani din or. Chișinău, internat în IMSP Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

  Deces: 7.734: Femeie de 80 de ani din or. Taraclia, internată în IMSP SR. Taraclia.

  Deces: 7.735: Bărbat de 69 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces: 7.736: Bărbat de 55 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială.

  Deces: 7.737: Bărbat de 82 de ani din  mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Sfânta Treime”.  Comorbidități: hipertensiune arterială.

  Deces: 7.738: Femeie de 63 de ani din  mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

  Deces: 7.739: Bărbat de 61 de ani din  mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate, diabet zaharat.

  Deces: 7.740: Femeie de 63 de ani din  or. Anenii Noi, internată în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

  Deces: 7.741: Bărbat de 73 de ani din r. Cimișlia, internat în IMSP SR. Cimișlia. Comorbidități: diabet zaharat.

  Deces: 7.742: Femeie de 85 de ani din  r. Glodeni, internată în IMSP SR. Glodeni. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

  Deces: 7.743: Femeie de 68 de ani din  mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Gheorghe Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

  Deces: 7.744: Bărbat de 66 de ani din  mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Gheorghe Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială.

  Deces: 7.745: Femeie de 89 de ani din  mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Gheorghe Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

  Deces: 7.746: Femeie de 80 de ani din  r. Anenii Noi, internată în IMSP SCM „Gheorghe Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

  Deces: 7.747: Femeie de 70 de ani din  or. Orhei, internată în IMSP SCM „Gheorghe Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială.

  Deces: 7.748: Femeie de 80 de ani din  r. Ocnița, internată în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces: 7.749: Bărbat de 52 de ani din  mun. Bălți, internat în IMSP SC. Bălți.

  Deces: 7.750: Femeie de 79 de ani din mun. Bălți, internată în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

  Deces: 7.751: Bărbat de 47 de ani din mun. Bălți, internat în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, obezitate.

  Publicitate
  Publicitate
  Ne puteți urmări și pe Telegram, unde publicăm investigații și cele mai importante știri ale zilei, dar și pe YouTube, Facebook, Instagram și TikTok.

  Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 1000 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.zdg.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor ZdG se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția. • TRIMITE ȘTIREA TA
  Cunoști o informație de interes public? Trimite-o la ZdG
  FORMULAR

  Abonează-te pentru a fi la curent cu toate noutățile!

  Ziarul de Gardă. Singurul ziar de investigații din Republica Moldova. Abonează-te și tu! Abonează-te

  Citiți joi în ZdG: detalii despre cele 7 milioane de lei pe an – chiria sediului ANRE, ce ajung la un om de afaceri cercetat penal, interviu cu ministrul Apărării și detalii despre activitatea instituției Avocatului Poporului

  În ediția ZdG din 10 februarie, găsiți o anchetă despre sediul pe care îl închiriază Agenția Națională pentru Reglementare Energetică, o clădire luxoasă, cu cinci etaje, aproape de centrul Chișinăului. Astfel,…
  Citiți joi în ZdG: detalii despre cele 7 milioane de lei pe an – chiria sediului ANRE, ce ajung la un om de afaceri cercetat penal, interviu cu ministrul Apărării și detalii despre activitatea instituției Avocatului Poporului

  Teste pentru eliminarea „veteranilor falși”

  După ce Guvernul a decis prelungirea, până la 31 decembrie 2022, a termenului de schimbare a legitimațiilor de veteran de război de model vechi cu cele de model nou, în R. Moldova continuă procedurile de evalua…
  Teste pentru eliminarea „veteranilor falși”

  Ziua Internațională a Studenților: Student din R. Moldova peste hotare vs student străin în R. Moldova

  Tot mai mulți tineri din R. Moldova aleg să studieze la instituții de învățământ superior de peste hotare. Motivele deciziei de a pleca sunt diverse: de la calitatea precară a studiilor la nerecunoașterea diplo…
  Ziua Internațională a Studenților: Student din R. Moldova peste hotare vs student străin în R. Moldova

  VIDEO/ „Împlinesc 17 ani de când citesc Ziarul de Gardă”. De vorbă cu Ion Boțan, fost profesor de limbă și literatură română în comuna Mingir

  Ion Boțan, cititor fidel al Ziarului de Gardă a fost profesor de limbă și literatură română timp de patru decenii în școala din comuna Mingir. S-a născut în comuna Chiperceni, raionul Orhei, iar la Hâncești a v…
  VIDEO/ „Împlinesc 17 ani de când citesc Ziarul de Gardă”. De vorbă cu Ion Boțan, fost profesor de limbă și literatură română în comuna Mingir

  VIDEO/ „În 25 de ani, am asistat doar la distrugerea justiției”. De vorbă cu magistratul Ion Cotea despre un sfert de secol din viața sa

  După un sfert de secol, pe care l-a dedicat sistemului judecătoresc din R. Moldova, magistratul Ion Cotea constată cu regret că în toți acești ani „a asistat doar la distrugerea justiției”. Judecătorul afirmă c…
  VIDEO/ „În 25 de ani, am asistat doar la distrugerea justiției”. De vorbă cu magistratul Ion Cotea despre un sfert de secol din viața sa

  A fost făcut public catalogul victimelor regimului sovietic. Liste pe raioane și localități cu numele celor deportați

  Agenția Națională a Arhivelor a făcut publice listele basarabenilor exilați în Siberia de după 1940. Astfel, Agenția oferă versiunea online, cu sistem de căutare, a „Cărții Memoriei” în patru volume. Pe aceste…
  A fost făcut public catalogul victimelor regimului sovietic. Liste pe raioane și localități cu numele celor deportați

  Memur Maaşı Hesaplama

  - dinamobet.club - bahsegel.club - cratosbet.club -
  casinovale.club
  -
  süperbetin
  - benjabet -

  kolaybet

  -
  betgaranti
  - jojobet.pro -

  mersin eskort

  - eskort - eskort eskişehir -
  web tasarım hizmeti
  -
  istanbul avukat
  - deneme bonusu veren siteler

  Memur Maaşı Hesaplama

  - dinamobet.club - bahsegel.club - cratosbet.club -
  casinovale.club
  -
  süperbetin
  - benjabet -

  kolaybet

  -
  betgaranti
  - jojobet.pro -

  mersin eskort

  - eskort - eskort eskişehir -
  web tasarım hizmeti
  -
  istanbul avukat
  - deneme bonusu veren siteler