A murit soţia semnatarului Declaraţiei de Independenţă, Andrei Baştovoi

Svetlana Baştovoi,soţia semnatarului Declaraţiei de Independenţă Andrei Baştovoi, s-a stins din viaţă, iar unul dintre fii lor, Mircea, şi-a revenit din comă, notează jurnal.md.

Tragedia s-a întâmplat aseară, din cauza unei intoxicaţii, cel mai probabil cauzată de o scurgere de gaz, iar circumstanţele urmează să fie elucidate.

Soțul Svetlanei, Andrei Baştovoi, deputat în primul Parlament care a semnat Declaraţia de Independenţă a R. Moldova, fost vicepreşedinte al Ascom Group, a fost condamnat în 2013 la nouă ani de închisoare, sub acuzaţia de delapidare fonduri pe când era vicepreşedinte al Ascom Group şi pentru că ar fi comandat un dublu omor. În acelaşi dosar, pentru acuzaţia delapidare de fonduri, a fost condamnat la 8 ani de închisoare şi Valentin, celălalt fiu al soţilor Baştovoi.

Mai mulţi voci au afirmat, de-a lungul timpului, că dosarul a fost fabricat, menţionează jurnal.md.

Sursa foto: realitatea.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *