Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Parlamentul a instituit o…

VIDEO Parlamentul a instituit o Comisie de anchetă pentru investigarea furtului miliardului

Deputații fracțiunilor PSRM, PAS și PPDA se întrunesc într-o nouă ședință a Parlamentului. Pe ordinea de zi se numără un singur subiect, cu privire la constituirea Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din R. Moldova și investigării fraudei bancare.

15.00: Ședința a fost încheiată, iar Zinaida Greceanîi a declarat că mâine, la ora 11.00, urmează să aibă loc o nouă ședință a Parlamentului.

14.54: Cu 61 de voturi, proiectul a fost votat.

14.51: Din cadrul comisiei vor face parte 9 deputați: 3 din partea PSRM (Vladimir Golovatiuc, Adrian Lebedinschi și Vladimir Țurcan), 3 din partea Blocului ACUM (Alexandru Slusari, Dumitru Alaiba și Lilian Carp) și 3 din partea opoziției. Președinte al Comisiei a fost votat Alexandru Slusari.

14.11: Alexandru Slusari prezintă de la tribuna Parlamentului proiectul privind constituirea Comisie de anchetă pentru investigarea furtului miliardului.

14.10: După ce Zinaida Greceanîi a fost votată președință a Parlamentului, socialiștii au decis că noul președinte al fracțiunii PSRM va fi Vlad Batrâncea.

14.06: Ședința a început, iar ordinea de zi a fost aprobată.