VIDEO/ Parlamentul a instituit o Comisie de anchetă pentru investigarea furtului miliardului

Deputații fracțiunilor PSRM, PAS și PPDA se întrunesc într-o nouă ședință a Parlamentului. Pe ordinea de zi se numără un singur subiect, cu privire la constituirea Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din R. Moldova și investigării fraudei bancare.

15.00: Ședința a fost încheiată, iar Zinaida Greceanîi a declarat că mâine, la ora 11.00, urmează să aibă loc o nouă ședință a Parlamentului.

14.54: Cu 61 de voturi, proiectul a fost votat.

14.51: Din cadrul comisiei vor face parte 9 deputați: 3 din partea PSRM (Vladimir Golovatiuc, Adrian Lebedinschi și Vladimir Țurcan), 3 din partea Blocului ACUM (Alexandru Slusari, Dumitru Alaiba și Lilian Carp) și 3 din partea opoziției. Președinte al Comisiei a fost votat Alexandru Slusari.

14.11: Alexandru Slusari prezintă de la tribuna Parlamentului proiectul privind constituirea Comisie de anchetă pentru investigarea furtului miliardului.

14.10: După ce Zinaida Greceanîi a fost votată președință a Parlamentului, socialiștii au decis că noul președinte al fracțiunii PSRM va fi Vlad Batrâncea.

14.06: Ședința a început, iar ordinea de zi a fost aprobată.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *