VIDEO/ Cum își justifică tinerii prezența la protestul împotriva Blocului ACUM: „Mi-i a juca”

Azi, 23 mai, Blocul ACUM a protestat la Guvern împotriva creșterii prețurilor la benzină, motorină și produse agricole. Pe de altă parte, un grup de tineri au organizat în fața Guvernului o manifestație împotriva deputaților Blocului ACUM. Aceștia au purtat pancarte cu mesaje denigratoare la adresa membrilor Blocului și au scandat, înjurându-i pe aceștia.

Persoanele prezente la contraprotest au refuzat să-și argumenteze prezența la manifestație sau să spună cine i-a mobilizat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    Pai da cine sa mobilizeze pe ei dac nu Plaha care cistiga din crestere de preturi, miliarde. Iar mucosi de astia, pentru citiva serebrenici, vind si tara, asa, in joaca, ca le e a juca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *