Toată echipa PLDM din raionul Cahul părăsește formațiunea

Anunțul a fost făcut de Președintele raionului Cahul, Ion Groza, în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului raional, scrie ziuadeazi.md.

La finalul ședinței, Groza a declarat că împreună cu toată echipa de primari și consilieri raionali părăsesc formațiunea, rămân neafiliați și vor continua să participe la guvernarea locală. „Suntem în continuare o echipă și ne rezervăm dreptul ne orientăm pe viitor în domeniul politic” a declarat Ion Groza.

Precizăm că după Alegerile Locale Generale din vara anului 2015, Partidul Liberal Democrat din Moldova, în raionul Cahul a fost reprezentat de 17 primari din numărul total de 37, de 9 Consilieri raionali, având și președintele raionului Cahul.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *