Maia Sandu a fost chemată la Procuratură

Maia Sandu, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a primit o invitație să se prezinte astăzi, 12 octombrie, la ora 10:00, la Procuratura Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale în legătură cu denunțul depus de PAS pe 21 septembrie în care au cerut tragerea la răspundere penală a cetățeanului Plahotniuc Vladimir „pentru săvârșirea infracțiunii de uzurpare a puterii în stat”.

„Ce credeți, oameni buni, s-a apucat Procuratura de lucru?”, se întreabă Maia Sandu, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Amintim că, la 21 septembrie, Maia Sandu și echipa PAS au mers la Procuratura Generală pentru a depune un denunț împotriva cetățeanului Plahotniuc Vladimir. Astfel, s-a cerut tragerea la răspundere a acestuia pentru uzurparea puterii de stat.

„Plahotniuc controlează astăzi toată puterea executivă. Vedem că toate deciziile sunt adoptate și chiar anunțate de către Plahotniuc iar Guvernul se întrunește în ședințe formale doar pentru a confirma ceea ce la indică șeful lor. La fel, puterea judecătorească este controlată de către această persoană”, a argumentat Sandu denunțul.

Aici puteți citi textul integral al Denunțului împotriva cetățeanului Plahotniuc Vladimir prin care se cere atragerea la răspundere penală pentru uzurparea puterii de stat.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *