LIVE/ Ședința Guvernului: A fost aprobată dizolvarea unei instituții publice

Membrii Cabinetului de miniștri se întrunesc miercuri, 15 ianuarie, în ședință. Pe ordinea de zi sunt 11 proiecte de hotărâre.

15:44. Ședința s-a încheiat.

15:43. A fost aprobat proiectul cu privire la dizolvarea instituției publice „Centrul de Implementare a Reformelor”. „Nu înseamnă că nu se mai implementează reforme, este Cancelaria de Stat”, a declarat premierul.

15:36. A fost aprobat proiectul cu privire la Consiliul naţional pentru problemele veteranilor de război. Ministerul Apărării va prelua președinția Consiliului.

15:34. Au fost aprobate modificări la unele hotărâri ale Guvernului.

15:33. A fost aprobat proiectul cu privire la comanda de stat privind dezvoltarea profesională a funcționarilor publici în anul 2020.

15:31. A fost aprobat proiectul cu privire la modificarea punctului 21 din Hotărârea Guvernului nr. 960/2017 pentru punerea în aplicare a Legii nr.109/2017 privind unele măsuri de control la trecerea frontierei, de control vamal şi privind asigurarea regimului fiscal în cadrul controlului comun la unele puncte de trecere a frontierei de stat moldo-ucrainene.

15:28. A fost aprobat proiectul cu privire la transmiterea unor sisteme informaționale automatizate.

15:27. A fost aprobat proiectul pentru aprobarea Metodologiei cu privire la modul de depunere a notificării privind comercializarea alcoolului etilic.

15:26. Au fost aprobate modificări la două hotărâri de Guvern.

15:25. Mai multe bunuri din proprietatea statului au fost transmise gratuit în proprietatea orașului Taraclia.

15:23. A fost aprobat proiectul privind modificarea Regulamentului cu privire la modul de finanțare din bugetul de stat a proiectelor desfășurate de comitetele sectoriale pentru formare profesională, aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr. 253/2018.

15:22. A fost aprobat proiectul pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 904/2013 cu privire la procedurile de vămuire electronică a mărfurilor.

15:17. Andrei Popa a fost preavizat în funcția de director adjunct al AGEPI.

15:05. Procuratura Generală va informa societatea despre finalitatea dosarelor de rezonanță, ci nu Guvernul, anunță premierul Ion Chicu.

15:04. Miniștrii țin un minut de reculegere în memoria regretatului artist Ștefan Petrache.

15:03. Ședința a început.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *